kita

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Shandong Nice Bearing co., ltd minangka produsen bantalan lengkap sing nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan penjualan.Perusahaan kita duwe peralatan produksi modern, konsep manajemen canggih lan bakat ilmiah lan teknologi sing dhuwur.

Perusahaan kita setya karo strategi merek sing berkualitas lan misuwur lan entuk kapercayan pangguna kanthi kualitas produk sing apik. Perusahaan khusus ing produksi bantalan bal alur jero, bantalan rol tapered, bantalan roda, bantalan rol silinder, kontak sudut. bantalan werni, bantalan rol bunder, bantalan dorong, bantalan bal sing nyelarasake dhewe lan bantalan liyane, kita uga miturut syarat khusus pelanggan kanggo ngatur macem-macem bantalan non-standar.Produk sing akeh digunakake kanggo ndhukung layanan Motors, Perkakas rumah tangga, mesin tetanèn, mesin construction, construction machinery, roller skates, mesin kertas, Gir abang, kendaraan sepur, crushers, mesin printing, mesin woodworking, mobil, metalurgi, rolling mill, pertambangan. lan layanan dhukungan model liyane.

kita

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Shandong Nice Bearing co., ltd minangka produsen bantalan lengkap sing nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan penjualan.Perusahaan kita duwe peralatan produksi modern, konsep manajemen canggih lan bakat ilmiah lan teknologi sing dhuwur.

Perusahaan kita setya karo strategi merek sing berkualitas lan misuwur lan entuk kapercayan pangguna kanthi kualitas produk sing apik. Perusahaan khusus ing produksi bantalan bal alur jero, bantalan rol tapered, bantalan roda, bantalan rol silinder, kontak sudut. bantalan werni, bantalan rol bunder, bantalan dorong, bantalan bal sing nyelarasake dhewe lan bantalan liyane, kita uga miturut syarat khusus pelanggan kanggo ngatur macem-macem bantalan non-standar.Produk sing akeh digunakake kanggo ndhukung layanan Motors, Perkakas rumah tangga, mesin tetanèn, mesin construction, construction machinery, roller skates, mesin kertas, Gir abang, kendaraan sepur, crushers, mesin printing, mesin woodworking, mobil, metalurgi, rolling mill, pertambangan. lan layanan dhukungan model liyane.

Perusahaan kita duwe sumber dhukungan jangka panjang karo akeh perusahaan manufaktur gedhe domestik, lan produk diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane.

Our company ing baris karo "layanan paling apik, kualitas oriented, reputasi pisanan" idea produksi kanggo ngawula pelanggan kabeh donya, lan menang pujian umum apik dening kualitas stabil, kualitas layanan.

We welcome pelanggan, asosiasi bisnis lan kanca-kanca saka kabeh bagéan donya kanggo hubungi kita lan ngupaya kerjasama kanggo keuntungan bebarengan.