Hva er PPGL?

PPGLProdusent, Aksjonær, leverandør,PPGLEksportør innKINA.

 

1.Generell innføring av PPGL

PPGL, står for Pre-painted galvalume steel, er også kjent som prepainted galvalume steel coil, med en galvalume stålplate som underlag.

PPGL eller ferdigmalt galvalume stålspiral, er belagt med en blanding av aluminium, sink og andre sporelementer.Den vanlige sammensetningen av galvalume-belegg er 55 % aluminium, 43,4 % sink og 1,6 % sporelementer.

PPGL-plater er fremstilt ved å kombinere styrken til stål med anti-korrosive egenskaper til et metallbelegg som sink eller aluminium.Den er eksepsjonelt motstandsdyktig mot vær- og miljøforringelser og kan stanses, presses, rulleformes eller sammenføyes på alle mulige måter etter behov.De er laget i en rekke spesifikasjoner for å passe til forskjellige bruksområder.De er lette og sterke for enkel plassering og for å gi høy holdbarhet.De sprekker ikke under trykk og er laget av overlegen kvalitet.

 

2.Kjernefordelene med produktet

Amotstand mot cid regn:

Beleggbeskyttelsesmekanisme: det er lett å danne sur nedbør i miljøet med høynivå industrielle utslipp eller forurensninger.Syrepenetrering vil dannes på overflaten av forhåndsbelagt stål og akselerere korrosjon, danne blemmer, avskalling og andre fenomener.

• UV-motstand:

Beleggbeskyttelsesmekanisme: under tilstanden av ultrafiolett eller sterkt sollys, vil den forhåndsbelagte platen bli pulverisert og denaturert, noe som vil vise misfarging og tap av glans, og raskt miste belegget.

Mfukt- og varmebestandighet:

Beleggbeskyttelsesmekanisme: i varmt og fuktig miljø vil det høye osmotiske trykket av vanndamp akselerere penetrasjonen, danne denaturering av beleggsfilmen og deretter korrodere underlaget, og bobler og avskalling vil oppstå.

Ltemperaturmotstand:

Beleggbeskyttelsesmekanisme: de fleste beleggene kan opprettholde stabil prosessytelse over 0 ° C. Men når temperaturen er lavere enn 20-40 ° C i det kalde området, vil de vanlige beleggene bli sprø, bøyes eller til og med falle av, så den beskyttende effekten er fullstendig tapt.

Aapplikasjon

Fargebelagt galvanisert/aluminisert sinkstål brukes til takkonstruksjon, overflatelag på balkong, vinduskarm, skjerm og elektrisk utstyr.Malt stål kan formes i nesten hvilken som helst form, og har utmerket værbestandighet, utmerket levetid og teksturvalg.

3.Spesifikasjon

Standard AISI,ASTM,GB,JIS FARGE AlleRALfarge
Materiale (karakter) SGCC,SGCH,G350,G450,
G550,DX51D,DX52D,DX53D
Substrattype Galvanisert / galvanisert stål
Beleggprosesstype Front: dobbel belagt og dobbel tørking.
Hardhet HRB60-110
Bredde 600-1500mm Tykkelse 0,12-1,2mm
FrontPrimer PU eller Epoxy 5μm Sinkbelegg Z30-Z275G
Bakgrunn Primer PU eller Epoxy 2-5μm Overflatebehandling Beskyttelsesfilm kan påføres

图片2

Vi JINBAICHENG er en av de anerkjente produsentene, eksportørene, forhandlerne, aksjonærene og leverandørene av et kvalitativt utvalg av PPGL.Vi har kunder fra Thane, Mexico, Tyrkia, Pakistan, Oman, Israel, Egypt, Arab, Vietnam,Myanmar, tysk osv.

 

 

https://www.sdjbcmetal.com/steel-coil/

Email:jinbaichengmetal@gmail.com

 


Innleggstid: 14. oktober 2022