E mafai ona fesuia'i mama totonu ole pa'u ta'avale?

E mafai ona fesuia'i mama totonu ole pa'u ta'avale?
1. O le tele o tagata gaosi oloa faʻapipiʻi uila, e pei o mea nei, faʻaogaina le tele o seti e tatala ai le faʻamau, ma o totonu ma fafo mama o paʻu e mafai ona ave i fafo.Afai latou te faʻafefiloi, atonu latou te le mafai ona maua mama totonu ma fafo o latou lava ala.Ou te fefe o le a afaina ai le ola o le fua.O le mea moni, o mama o lenei ituaiga o bearings e tutusa uma.FAG o le mafaufau lea i le faʻaogaina o tagata faʻatau ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona faʻaogaina faʻamau ma le filemu o le mafaufau.O mama i totonu ma fafo o bearings e matua fesuia'i, o lea faamolemole ia mautinoa o le toatele o tagata faʻaoga o paʻu taʻavale cylindrical.

2. E le gata i lea, e mafai ona fesuiaʻi le suffixes o paʻu taʻavale cylindrical.Mo se faʻataʻitaʻiga, pe mafai ona fesuiaʻi mama totonu ole NU, NJ, ma bearings.I lenei tulaga, aua le suia.O le suffix faʻataʻitaʻiga o le mama pito i fafo o le faʻamau e tatau ona manumalo.O ituaiga o bearings e lua e eseese e le mafai ona suia.Afai o le mama totonu o le faʻataʻitaʻiga tutusa e maua e faʻafefiloi, o le a le afaina ai le lelei o le auaunaga ma le ola o le faʻauluina pe a uma le faʻapotopotoga.

3. O le mama i fafo o N faasologa cylindrical roller bearings e mafai ona aveesea.O nisi tagata gaosi oloa e mafai ona aveese le mama pito i fafo o bearings mo le faʻaaogaina, ae afai e faʻaaogaina i lenei auala, FAG cylindrical roller bearings O le faʻamau lava ia o loʻo i ai se paʻu e aunoa ma se mama i fafo, ma o le tau o le tau o le a sili atu ona maualalo, o lea e tatau ai i tagata faʻatau. aua le aveesea tauaso mama fafo e faaaoga ai, lea o le a faamaimauina se mama fafo ma faateleina le tau mo i latou lava.

HZK Bearing factory fa'afeiloa'i lau su'esu'ega i so'o se taimi.+8618864979550

03

 

 


Taimi meli: Iuni-15-2023