Нашиот

КОМПАНИЈА

Профил на компанијата

Shandong Nice Bearing co., Ltd е сеопфатен производител на лежишта што интегрира истражување и развој, производство и продажба.Нашата компанија располага со модерна производствена опрема, напреден концепт на управување и врвни научни и технолошки таленти.

Нашата компанија е посветена на стратегијата на висококвалитетен и познат бренд и ја освојува довербата на корисниците со одличен квалитет на производот. Компанијата е специјализирана за производство на топчести лежишта со длабоки жлебови, заострени валчести лежишта, лежишта на тркала, цилиндрични валчести лежишта, аголен контакт топчести лежишта, сферични валчести лежишта, нафрлени лежишта, самопорамнети топчести лежишта и други лежишта, ние исто така според специфичните барања на клиентите да прилагодиме различни нестандардни лежишта.Производите широко се користат за услуги за поддршка на мотори, апарати за домаќинство, земјоделски машини, градежни машини, градежни машини, ролери, машини за хартија, редуктори, железнички возила, дробилки, машини за печатење, машини за обработка на дрво, автомобили, металургија, валани мелници, рударство и други услуги за поддршка на моделот.

Нашиот

КОМПАНИЈА

Профил на компанијата

Shandong Nice Bearing co., Ltd е сеопфатен производител на лежишта што интегрира истражување и развој, производство и продажба.Нашата компанија располага со модерна производствена опрема, напреден концепт на управување и врвни научни и технолошки таленти.

Нашата компанија е посветена на стратегијата на висококвалитетен и познат бренд и ја освојува довербата на корисниците со одличен квалитет на производот. Компанијата е специјализирана за производство на топчести лежишта со длабоки жлебови, заострени валчести лежишта, лежишта на тркала, цилиндрични валчести лежишта, аголен контакт топчести лежишта, сферични валчести лежишта, нафрлени лежишта, самопорамнети топчести лежишта и други лежишта, ние исто така според специфичните барања на клиентите да прилагодиме различни нестандардни лежишта.Производите широко се користат за услуги за поддршка на мотори, апарати за домаќинство, земјоделски машини, градежни машини, градежни машини, ролери, машини за хартија, редуктори, железнички возила, дробилки, машини за печатење, машини за обработка на дрво, автомобили, металургија, валани мелници, рударство и други услуги за поддршка на моделот.

Нашата компанија има долгорочно поддржувачко снабдување со многу домашни големи производствени претпријатија, а производите се извезуваат во Европа, Америка, Југоисточна Азија и други земји и региони.

Нашата компанија е во согласност со "најдобрата услуга, ориентирана кон квалитет, прво угледот" идејата за производство да им служи на клиентите низ целиот свет и да ги освои добрите јавни пофалби со стабилен квалитет, квалитетна услуга.

Ги поздравуваме клиентите, деловните здруженија и пријателите од сите делови на светот да не контактираат и да бараат соработка за взаемна корист.