ние сме Ница Беаринг

Ги трансформиравме идеите во наградувани проекти.

Побарајте понуда

Нови пристигнувања

Компанијата е специјализирана за производство на топчести лежишта со длабоки жлебови, заострени валчести лежишта, лежишта на тркала, цилиндрични валчести лежишта, аголни контактни топчести лежишта, топчести валчести лежишта, потисни лежишта, самопорамнети топчести лежишта и други лежишта
Гледај Повеќе

Најнови проекти

 • 40 40

  40

  проекти
 • 500+ 500+

  500+

  долгогодишно искуство
 • 7 7

  7

  квалификувани работи
 • 2018 година 2018 година

  2018 година

  машини

Последна вест

 • Два аспекта кои не можат да се ...

  23 август 23
  Два аспекта кои не можат да се игнорираат во антирѓосната работа на сферичните валчести лежишта!При нанесување на лежиштата, доколку дојде до 'рѓа, тоа ќе има многу неповолно влијание врз индустријата, па затоа се ...
 • Кои се функциите на петте главни делови на тркалачките лежишта?

  Кои се функциите на т...

  23 август 23
  Кои се функциите на петте главни делови на тркалачките лежишта?Со цел да се избегне непотребно губење на лежиштата поради неправилно работење.Тркалачките лежишта генерално се составени од внатрешни прстени...

Дали сте заинтересирани да работите со Nice Bearing?

Shandong Nice Bearing co., Ltd е сеопфатен производител на лежишта што интегрира истражување и развој, производство и продажба.Нашата компанија располага со модерна производствена опрема, напреден концепт на управување и врвни научни и технолошки таленти.
ние сме градежен ѕид

Ги трансформиравме идеите во наградувани проекти.

Побарајте понуда