ne jemi Nice Bearing

Ne i kemi transformuar idetë në projekte me çmime.

Të kërkojë një kuotë

Arritje të reja

Kompania është e specializuar në prodhimin e kushinetave të topit me brazdë të thellë, kushinetave rul me konik, kushinetave të rrotave, kushinetave cilindrike me rul, kushinetave të kontaktit këndor, kushinetave rul sferike, kushinetave të shtytjes, kushinetave të topit të vetë-rregulluar dhe kushinetave të tjera
shikoni më shumë

Projektet e fundit

 • 40 40

  40

  projektet
 • 500+ 500+

  500+

  vite eksperience
 • 7 7

  7

  sende të kualifikuara
 • 2018 2018

  2018

  makineritë

Lajmet e fundit

 • Dy aspekte që nuk mund të ...

  23 gusht 23
  Dy aspekte që nuk mund të injorohen në punën kundër ndryshkut të kushinetave sferike!Gjatë aplikimit të kushinetave, nëse shfaqet ndryshk, ai do të ketë një ndikim shumë negativ në industri, kështu që...
 • Cilat janë funksionet e pesë pjesëve kryesore të kushinetave rrotulluese?

  Cilat janë funksionet e t...

  23 gusht 23
  Cilat janë funksionet e pesë pjesëve kryesore të kushinetave rrotulluese?Për të shmangur humbjen e panevojshme të kushinetave për shkak të funksionimit të gabuar.Kushinetat rrotulluese në përgjithësi përbëhen nga unaza të brendshme ...

Jeni interesant për të punuar me Nice Bearing?

Shandong Nice Bearing co., Ltd është një prodhues gjithëpërfshirës i kushinetave që integron kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet.Kompania jonë ka pajisje moderne të prodhimit, koncept të avancuar të menaxhimit dhe talente të nivelit të lartë shkencor dhe teknologjik.
ne jemi buildwall

Ne i kemi transformuar idetë në projekte me çmime.

Të kërkojë një kuotë