kita Nice Bearing

Kita wis ngowahi ide kasebut dadi proyek sing menang penghargaan.

Njaluk penawaran

Tekane Anyar

Perusahaan spesialisasi ing produksi bantalan werni alur jero, bantalan rol tapered, bantalan roda, bantalan rol silinder, bantalan bola kontak sudut, bantalan rol bunder, bantalan dorong, bantalan bal sing nyelarasake dhewe lan bantalan liyane
ndeleng liyane

proyek paling anyar

  • 40 40

    40

    proyek
  • 500+ 500+

    500+

    taun pengalaman
  • 7 7

    7

    barang sing mumpuni
  • 2018 2018

    2018

    mesin-mesin

Warta paling anyar

  • Apa PPGL?

    Apa PPGL?

    14 Okt,22
    Produsen PPGL, Pemegang Saham, supplier, Eksportir PPGL Ing CHINA.1. Umum introduksi PPGL PPGL, stands for Pre-painted galvalume steel, uga dikenal minangka prepainted galvalume steel coil, ...
  • Spesifikasi Instalasi...

    16 Sep,22
    Proses spesifikasi instalasi bantalan layar kedher Apa bantalan dipasang kanthi bener mengaruhi akurasi, umur lan kinerja bantalan, utamane layar kedher ...

Penasaran nggarap Nice Bearing?

Shandong Nice Bearing co., ltd minangka produsen bantalan lengkap sing nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan penjualan.Perusahaan kita duwe peralatan produksi modern, konsep manajemen canggih lan bakat ilmiah lan teknologi sing dhuwur.
kita mbangun tembok

Kita wis ngowahi ide kasebut dadi proyek sing menang penghargaan.

Njaluk penawaran