O a mafua'aga o le fa'aleagaina o mea ta'avale?

O a mafua'aga o le fa'aleagaina o mea ta'avale?
E mafai ona faʻaleagaina paʻu taʻavale ona o mafuaʻaga eseese i le taimi o le faʻagaioiga, e pei o le le lelei o le faʻapotopotoga, le lelei o le lubrication, susu ma le faʻalavelave tino mai fafo, pala ma le mamafa, ma isi, e ono oʻo atu ai i le vave faʻaleagaina.E tusa lava pe o le faʻapipiʻiina, lubrication ma le tausiga e masani lava, pe a maeʻa se vaitaimi o le faʻagaioiga, o le a foliga mai o le a faʻaalia le vaivai ma ofuina ma e le mafai ona galue lelei.Ole fa'ailoga fa'aletonu autu ma mafua'aga ole sologa ta'avale e fa'apea.
1. Pa'u vaivai
O taʻavale i totonu ma fafo o le taʻavale ma luga o elemene taʻavale e tutusa uma le avega ma le taʻavale e faʻatatau i le tasi ma le isi.Ona o le gaioiga o le uta felafolafoa'i, e muamua faia se ta'eta'e i se loloto patino i lalo ifo o le fogaeleele (i le maualuga o le mamafa o le shear), ona faʻalauteleina lea i luga o le faʻafesoʻotaʻi e mafua ai ona paʻu le pito i luga o lua.Mulimuli ane, e tupu a'e i le pa'u lapoa, o le pa'u vaivai lea.O tulafono faatonutonu o suʻega o loʻo faʻamaonia ai le faʻamutaina o le ola pe a faʻaalia se lua vaivai ma se vaega o le 0.5mm2 i luga o le taʻavale poʻo le elemene taʻavale.
2. Ofu
Ona o le faʻalavelaveina o le pefu ma mea mai fafo, o le fesoʻotaʻiga vavalalata o le taʻavale ma elemene taʻavale o le a mafua ai le ofuina o luga, ma le le lelei o le lubrication o le a faʻateleina ai le ofuina.Ua fa'aitiitia le sa'o o le gaioi o le masini, ma fa'ateleina fo'i le vibration ma le pisa
3. Deformation palasitika
Pe a oʻo i le avefeʻau i le tele o le teʻi mamafa poʻo le mamafa o le mamafa, poʻo le uta faʻaopoopo e mafua mai i le faʻaleagaina o le vevela, pe a osofaʻia mea mai fafo e maualuga le maaa, o le a faʻapipiʻi i luga o le taʻavale.Ma o le taimi lava e i ai se faʻailoga, o le aʻafiaga o le mamafa e mafua mai i le faʻailoga e mafai ona mafua ai le faʻafefe o luga o mea lata ane.
4. Ele
O le fa'aoso sa'o o le vai po'o mea oona ma alkaline o le a mafua ai le pala.Pe a le toe galue le fua, e pa'ū le vevela o le ave i le sau, ma o le susu i le ea e faʻafefeteina i matāua vai o loʻo faʻapipiʻi i luga o le paʻu o le a mafua ai foi le ele.E le gata i lea, pe a iai le taimi nei e ui atu i totonu o le paʻu, o le taimi nei e mafai ona ui atu i nofoaga faʻafesoʻotaʻi i luga o le taʻavale ma elemene o loʻo taʻavale, ma o le suauʻu manifinifi e mafua ai aloiafi eletise e mafua ai le pala o le eletise, faʻatupuina le faʻaogaina e pei o le laupapa. luga.
5. gau
O le tele o uta e ono malepe ai vaega o le amo.O le olo le lelei, togafitiga vevela ma le fa'apotopotoga e mafai ona fa'atupu ai le mamafa o totoe, ma o le mamafa tele o le vevela i le taimi o le fa'agaioiga e mafai fo'i ona malepe vaega.E le gata i lea, o le le sa'o o le fa'apotopotoga ma le fa'agasologa o le fa'apotopotoga e ono mafua ai fo'i ona pa'u poloka i le ivi po'o le ivi ma le ta'avale ta'avale.
6. Fa'amau
Pe a galue i lalo o le tulaga o le le lelei o le lubrication ma le saoasaoa maualuga ma le mamafa o le avega, e mafai ona oʻo atu le maualuga o le vevela i se taimi puupuu ona o le feteʻenaʻiga ma le vevela, e mafua ai le mu ma faʻapipiʻi.O le mea e taʻua o le faʻapipiʻi e faʻatatau i le faʻalavelave o le uamea i luga o le tasi vaega e pipii i luga o le isi vaega.
7. Fa'aleagaina fale
O le fa'aputuga le sa'o po'o le fa'aogaina e ono fa'atupu ai le fa'aleaga o le pa, fa'ateleina le fete'ena'iga i le va ma elemene ta'avale, ma mafua ai fo'i ona pipi'i nisi elemene ta'avale ma lē mafai ai ona ta'avale, ma e ono mafua ai fo'i fete'ena'iga i le va o le pa ma mama i totonu ma fafo.O lenei fa'aleagaina e mafai ona atili fa'ateteleina ai le vibration, pisa, ma le vevela, ma i'u ai i le fa'aleagaina.
Faʻaleagaina mafuaʻaga: 1. Faʻapipiʻi le talafeagai.2. Le lelei le lubrication.3. Pefu, fasi uamea ma isi mea leaga.4. Fa'aleagaina le vaivai.
Fa'afitauli: Afai o lo'o i ai na'o ala 'ele ma mea leaga o lo'o i luga o le fa'amomoli, fa'aaoga le fufulu ausa po'o le fa'amama vai e aveese ai le ele ma mama, ma tui le ga'o talafeagai pe a uma ona fa'ago.Afai o le suʻesuʻega e maua ai foliga faʻaletonu masani e fitu i luga aʻe o le faʻamau, e tatau ona sui le faʻamau o le ituaiga tutusa.


Taimi meli: Iul-25-2022